Produse de TOP cu Extra Reduceri de pana la 38% EXTRA si Livrare GRATUITA te asteapta sa le adaugi in cos! Vezi produsele AICI (Oferta in limita stocului pana la 29 februarie!)

RETUR

Care este politica generala de de retur?

Un produs/colet poate fi returnat in urmatoarele cazuri:

•    returnarea unui produs din motive independente de compania Life Care se poate face in termen de 30 de zile calendaristice de la primirea lui, fiind necesara doar anuntarea acestei intentii prin e-mail pe adresa ps@life-care.com, posta, telefon, sms, verbal.

•   pentru returnarea produselor achizitionate neconforme/deteriorate, compania Life Care va sustine  returul - un curier va ridica produsul direct de la adresa mentionata de catre dumneavoastra. Termenul necesar pentru efectuarea returului ramane de 30 zile de la primirea  acestuia.

In cazul in care la preluarea coletului, acesta prezinta urme de deteriorare, trebuie mentionat acest lucru pe confirmarea de primire. Important! Numai respectand aceasta procedura va fi luata in considerare orice reclamatie la adresa furnizorului de curierat.
Asadar, pe baza procesului verbal de constatare a produse afectatat (lovit) in timpul transportului va putem inregistra sesizarea si putem inainta procedura de inlocuire a produselor.

Daca aveti probleme legate de o comanda, care nu pare a putea fi rezolvata prin e-mail sau cu persoana cu care discutati, puteti lua legatura pentru o conciliere interna gratuita cu Daniela Cozmaniuc, pe adresa de email ps@life-care.com. Veti primi un raspuns in maxim 48 de ore lucratoare de la data trimiterii cererii.

La receptionarea returului se va aplica una dintre solutiile de mai jos – la alegerea partenerului:
a. Inlocuirea produsului returnat cu un alt produs identic nou.

b. Returnarea sumei achitate - Contravaloarea produselor returnate se inapoiaza astfel:
•    In contul dvs. bancar personal, trimitand un email la ps@life-care.com

Pentru a returna un produs este obligatoriu sa ne furnizati toate datele dvs. de indentificare ca si client Life Care prin orice metoda doriti: telefon, email sau formularul de retur pe care il gasiti disponibil AICI si pe care il puteti pune in coletul cu produsele returnate