Despre Life Care

 

Fericirea este un element complex. Fiecare persoana o intelege sau o percepe diferit.
La Life Care, insa, fericirea se defineste prin 3 elemente esentiale sau cei 3 P, cum ne place noua sa ii numim:

-   People (Oameni) - pentru ca ei sunt motorul care antreneaza compania noastra
-   Profit (Profitabilitate) - pentru ca toti cei care sunt implicati in procesul nostru de dezvoltare, fie ei echipa, membri sau clienti, au doar de castigat
-   Planet (Mediul inconjurator) - pentru ca mediul in care traim ne poate aduce fericire si liniste atunci cand este sanatos si protejat

Am pornit pe drumul nostru acum mai bine de 18 ani, cand ne-am setat ca in fiecare zi, cu energie pozitiva, sa lucram eficient. Sa avem o viata mai fericita si mai buna. Noi si intreaga noastra comunitate. Am mizat pe un stil de viata sanatos, care prin produse gandite atent, sa simplifice viata comunitatii noastre.
Valorile companiei nu au fost decat intarite de la an la an, prin toate activitatile noastre: pasiune, libertate, prietenie.
Atunci cand am lansat Life Care in Romania, am fost prima si ulterior cea mai mare companie de vanzari directe din Romania, orientata pe produse BIO, naturale si vegane.
Suntem prezenti in peste 25 de tari si am construit o comunitate de oameni minunati: peste 5 milioane de membri in intreaga Europa. Am sustinut constant dezvoltarea personala a echipei noastre si am creat programe speciale de coaching pentru ca acestia sa devina, de la an la an, mai buni si mai eficienti.
Suntem o afacere fericita. O echipa si o comunitate mandra de progresele si de stilul nostru de viata. Ne dorim ca fiecare persoana care intra in contact cu tot ceea ce noi putem oferi, sa isi schimbe macar putin viata in bine si sa ii ofere un strop de fericire.

Am reusit in acesti ani de activitate prin incredere, devotament si dedicare.
Distinctiile noastre demonstreaza faptul ca munca noastra se vede si este suport pentru comunitatiile in care de dezvoltam:

-    Am demarat miscarea BIO din Romania, fiind cei care am definit pentru prima data pe Wikipedia Romania termenul “BIO”
-   Life Care a fost nominalizata de “CSR Revolution” in topul celor mai responsabile 30 companii din Romania, datorita activitatii noastre de responsabilitate sociala.
-   Camera de Comert a Romaniei a recunoscut performantele Life Care acordand in mod repetat “Locul 1”  in sectiunea companii mici si mijlocii.
-   Life Care a fost desemnata de prestigioasa revista internationala “Direct Selling News” ca “Europe’s No1 Bio Opportunity”.
-   Aparitii numeroase in reviste de prestigiu precum Forbes, Capital, Money Channel, Biz, Wall-Street si multe altele.

Aici, la Life Care, suntem „happy”. Si o stim. Vrem ca si tu, odata ce te vei alatura comunitatii noastre, sa simti aceeasi fericire si pofta de viata pe care noi o sustinem zi de zi.

Cu drag,
Marea echipa Life Care