Despre produse

Inca din 2005, Life Care® este prima companie BIO 100% romaneasca ce comercializeaza, la nivel national si international, produse cosmetice terapeutice si de infrumusetare, suplimente alimentare si produse de curatenie.

Despre produseLife Care® este cea mai mare companie romaneasca de Vanzari Directe din Romania cu peste 300 de produse Bio, naturale si vegane.

IMPORTANT! Produsele comercializate de Life Care, cosmeticele, produsele terapeutice si de curatenie sub denumirea brandurilor proprii Krauter, Biotissima si BioHAUS, NU SUNT TESTATE pe animale si respecta prevederile Regulamentului (CE) Nr.1223/2009 al Parlamentului European si al Consiliului din 30.11.2009 privind produsele cosmetice.

Cu Life Care ai certitudinea ca produsele pe care le folosesti sunt de calitate si prietenoase cu mediul inconjurator!

De-a lungul anilor, portofoliul de produse a crescut semnificativ, avand in prezent peste 500 de produse disponbile pe website-ul www.life-care.com, din care peste 300 sunt prezente si in catalog, iar business-ul s-a extins nu doar in Romania, ci in toata Europa, devenind cea mai mare companie de vanzari directe din Romania si Europa de Est, cu vanzari de produse certificate international si national sau cu ingrediente BIO.

Obiectivul principal al companiei Life Care este acela de o oferi produse eficiente, sigure si placute.

Facem acest lucru prin folosirea ingredientelor organice, pe care corpul nostru le accepta si le recunoaste in mod natural. (ADN organic recunoscut de fiecare parte din corpul nostru: organe, sange, celule).

Acesta este "marele secret" al eficacitatii si sigurantei produselor noastre.

Nu este nevoie sa adaugam substante chimice pentru a fi "promotori ai eficientei" in acest proces. Orice substanta chimica sau GMO (organism modificat genetic) adaugat vor deveni resturi toxice pe care organismul nostru va incerca sa le elimine cu greu. De aceea evitam sa folosim orice substanta chimica sau GMO (organism modificat genetic) in lista noastra de ingrediente.

Tinand cont ca ne desfasuram activitarea intr-o piata exigenta, retetele noastre unice sunt facute dupa o multime de teste pentru a satisface "nevoia de placere” a clientilor nostri (vaz, simt, miros, densitate, culoare, etc.)

Dezvoltam in mod constant retetele pentru a aduce imbunatatiri cu noi ingrediente aprobate de catre organismele de certificare organice la nivel mondial.

Vezi Legenda Produse Life Care