Produse de TOP cu Extra Reduceri de pana la 38% EXTRA si Livrare GRATUITA te asteapta sa le adaugi in cos! Vezi produsele AICI (Oferta in limita stocului pana la 29 februarie!)

Produse Life Care certificate

Life Care este partener certificat TUV Austria. Ce reprezinta aceasta certificare?

TUV Austira Certified
Certificarile ISO 9001 si ISO 22000 reprezinta certificarea sistemelor de management si confirma faptul ca SC Life Care Corp SRL a dezvoltat si implementat un sistem integrat de management calitate si siguranta al alimentelor care dau incredere tuturor partilor interesate ca SC Life Care Corp SRL furnizeaza in mod constant calitatea dorita de clientii sai, precum si ca asigura siguranta alimentelor pe intregul lant de la achizitii la furnizori,  depozitare, reambalare, livrare la client.

 

Vezi aici certificarile TUV Austria: ISO 9001 si ISO 22000
 

Ce sunt produsele ecologice certificate ECOCERT?

Eco Cert   

Produsele ecologice si organice se diferentiaza in piata prin faptul ca nu sunt modificate genetic si nu sunt supuse unor procese complexe de prelucrare.
In cazul produselor de uz cosmetic unde se impune o procesare, aceasta este minim invaziva astfel incat produsul va fi cat mai putin procesat pentru ca ingredientele sa ramana in perfecta stare.

Produsele ecologice contin ingrediente naturale care provin din culturi organice si care raspandesc un miros placut si non-toxic.

Produsele Life Care certificate ecologic sunt testate dermatologic, nu provoaca alergii, sunt concentrate si eficiente, biodegradabile si prietenoase cu pielea.

•    Certificare ECOCERT pentru cosmetice organice Biotissima


Verifica aici care sunt acestea >>


Cosmos inseamna COSMetic Organic Standard si reprezinta un standard de inalta calitate cosmetica organica  si presupune folosirea ingredientelor de provenienta ecologica cu procesare minim invazisva, fara agenti de conservare, potențiatori sau agenți chimici daunatori mediului și sanatatii oamenilor.

De asemenea, standardul COSMOS se afla in conformitate principiile Ecocert.

•    Certificare COSMOS pentru cosmetice organice Biotissima

Verifica aici care sunt acestea >>
 

•    Certificare ECOCERT pentru produse de curatenie BioHaus – produsele sunt verificate si validate  astfel incat sa respecte procesele de fabricație ecologice. Produsele nu contin fosfati petrochimici, agenti tensioactivi , nu provoaca alergii, nu contin ingrediente de origine animala sau materii (petro)chimice.

Verifica aici care sunt acestea >>
 

Eco InspectCe sunt produsele certificate EcoInspect?

Produsele Life Care certificate EcoInspect sunt produse agroalimentare ecologice care trec printre-un proces de inspectie si certificare asigurand astfel cel mai inalt nivel al calitatii.

Verifica aici care sunt acestea >>

 

Eco InspectCe sunt produsele certificate Natrue?

Certificarea NATRUE este un standard international recunoscut pentru produsele cosmetice naturale si organice. NATRUE este o organizatie non-profit care se concentreaza pe promovarea si protejarea produselor cosmetice naturale si organice autentice.

Atunci cand alegi produse cosmetice Life Care®, certificarea Natrue confirma caracterul lor natural si organic. Aceasta certificare reprezinta o promisiune a calitatii in ingrijirea pielii, in acelasi timp respectand si protejand mediul inconjurator.