Retur

ReturIn cazul in care clientul doreste sa returneze un produs din motive independente de Compania Life Care, acesta o poate face, in termen de 30 de zile calendaristice de la primirea lui fiind necesara doar anuntarea acestei intentii prin e-mail pe adresa ps@life-care.com, posta, telefon, sms, verbal.

In cazul in care produsele achizitionate sunt neconforme/deteriorate, compania LifeCare va sustine acest retur - un curier va ridica produsul direct de la domiciliul partenerului (sau o alta adresa confirmata de partener).

In cazul in care la preluarea coletului, acesta prezinta urme de deteriorare, trebuie mentionat acest lucru pe confirmarea de primire. Important! Numai respectand aceasta procedura va fi luata in considerare orice reclamatie la adresa furnizorului de curierat.

Asadar, pe baza procesului verbal de constatare a produse afectatat (lovit) in timpul transportului va putem inregistra sesizarea si putem inainta procedura de inlocuire a produselor.

Daca aveti probleme legate de o comanda, care nu pare a putea fi rezolvate prin e-mail sau cu persoana cu care discutati, puteti sa ne scrieti pe adresa de email ps@life-care.com. Veti primi un raspuns in maxim 48 de ore lucratoare de la data trimiterii cererii.

La receptionarea returului se va aplica una dintre solutiile de mai jos – la alegerea clientului:

a. Inlocuirea produsului returnat cu un alt produs identic nou.

b. Banii inapoi - Contravaloarea produselor returnate se inapoiaza clientului in contul bancar personal, trimitand un email la ps@life-care.com

Modalitatile prin care puteti returna un produs sunt:

>> Curier: Platforma Industrială Incontro, DN 59,  Strada nr.3, hala 8, modul 6, Chisoda, Timisoara

>> Posta Romana: CP 284 OP1, Timisoara, SC LifeCare Corp SRL.

Pentru a returna un produs este obligatoriu sa ne furnizati toate datele dvs. de indentificare ca si client Life Care prin orice metoda doriti: telefon, email sau formularul de retur pe care il gasiti disponibil AICI >> si pe care il puteti pune in coletul cu produsele returnate.