Life Impulse® Lecithin Plus - Termék kód :748, Life Care
  • Egy termék sincs hozzáadva bevásárlókosarához
 
Ajánlatunk

Life Impulse® Lecithin Plus - Termék kód :748

Life Impulse® Lecithin Plus

javítja a memóriát

megelőzheti az érelmeszesedést

véd az érrendszeri betegségekkel szemben

Katalógus Ár
1590.00 HUF
Nettó mennyiség:
18 g
* Az ár HUF van kifejezve és ÁFÁT tartalmaz.

Bemutatás

A Life Impulse® Lecithin Plus lecitin tartalmú táplálékkiegészítő. A szójalecitin természetes hatóanyag, amely közül a legfontosabb a foszfatidilkolin, amelyet már régen is vizsgáltak a pozitív hatásai miatt, amelyet a szív-és érrendszeri betegségekre és az öregedés során megjelenő kognitív hanyatlásra gyakorolt. Hosszútávon szabályozza a vérlipid szintet.

Elonyök és hatások

A Life Impulse® Lecithin Plus szójalecitint tartalmaz, amely serkenti a memóriát, javítja a tanulási képességet, és fenntartja az optimális keringési funkciókat. A lecitin komoly segítség lehet a komolyabb szellemi tevékenységek esetén. Támogatja az idegsejtek megfelelő tápanyaghoz jutását, és optimalizálja a központi idegrendszer teljes működését.

Használati utasitás

Naponta 1 kapszula fogyasztása javasolt a főétkezések között. 16 éves kor felett ajánlott. Az ajánlott napi mennyiséget ne lépjük túl. A normális étrend és diéta nem helyettesíthető ezzel a táplálékkiegészítővel. Felhasználható a csomagon feltüntetett időpontig. A táplálékkiegészítőt fénytől elzárva, maximum 20 fokban tároljuk.

Összetevok

A doboz 30 kapszulát tartalmaz. Egy kapszula hatóanyag-tartalma: 500 mg szójalecitin; További összetevők: kapszula Eltérés az összetételben +/- 10 %

További információk

MS/CRSPT: sorozat AB, 1111 szám.

Elvárások és tanácsok

Állati eredetű összetevők nélkül
Nem tesztelik állatokon

Vélemény

Nincs egy vélemény sem hozzáadva. Adja hozzá Ön az elsot
Egy vélemény hozzáadásához hitelesített.