Társadalmi részvétel Life Care
  • Egy termék sincs hozzáadva bevásárlókosarához
 
Ajánlatunk

Társadalmi részvétel

Life Care még 2006 óta kifejlesztett egy programot a társadalmi felelosségre, ami a vállalat magatartását irányítja minden érdekelt féllel szemben: partnerek, munkavállalók, beszállítók, közösség, környezetvédelem, részvényesek.


A Life Care politika alapja a folyamatos oktatás és a személyes fejlodés ösztönzése, közösséggel szembeni felelosség, kollégák támogatása, és mindenek elott, az üzlet és a termékek etikus és oszinte promoválása, mind a BIO szellemében.


A Life Care CSR politikája 3 részre koncentrálódik: oktatás, környezet és szociális.
Románia piacvezetojeként, Life Care úgy érezte, hogy aktívan részt kell vennie a fogyasztó oktatásában, bizonyos használt termékek szervezetre való hatását illetoen. A Life Care termékek fogyasztásával visszatérünk a természetben, ami nem más, mint a saját fejlodésünk mint közösség és a kulcs a jobb élethez.


Állandó tevékenységként, a vállalat elkötelezett amellett, hogy anyagi és erkölcsi támogatást nyújtson civil szervezeteknek, amelyek lobbiznak az egészséges életért, ahhoz, hogy segítség a társadalomban való beilleszkedést azoknak, akik különleges bánásmódot igényelnek, illetve oktatási szervezeteknek. Itt megemlítenénk a: Asociatia Oameni Sanatosi vagy a Fundatia Pentru Voi szervezeteket.


A vállalat támogatásra szánt költségvetésének nagy részét olyan sport eseményekre szánják, melyek ösztönzik a teljesítményt és fegyelmet, két tulajdonság, amely teljességben tükrözi a Life Care aktivitását. Judo, tánc, atlétika és torna bajnokságok csak egy része azoknak az eseményeknek, amelyeken a vállalat rendszeresen részt vesz.


A természet iránti tisztelet nyílvánvalóan egy érték, amit a Life Care promovál mindenben, amit tesz, a forgalmazott termékeivel kezdve, amiknek a csomagolása biológiailag lebontható, és amelyek tartalma teljesen természetes/BIO, egészen olyan tevékenységekig, melyek ösztönzik a biológiai termesztések jogszabályozását.


A társadalmi felelosség számunkra egy irányítási folyamat, amin keresztül egy fenntartható és hatékony társadalom fejlodéséhez szeretnénk hozzájárulni.