Shop clienti si parteneri Afla cum poti deveni client Life Care. Life Care
  • Nu aveti nici un produs adaugat in cos
Aveti nevoie de ajutor?
 

  Shop clienti si parteneri

 

1. Fii si tu client sau partener Life Care! Pentru a deveni Partener Life Care, cu propria ta afacere, trebuie sa fi implinit varsta de 18 ani in momentul semnarii solicitarii Life Care.

 

2. Modalitati de plata

 

     a. Cu cardul online

          Cardurile acceptate sunt: Visa si Mastercard.

     b. Plata ramburs inseamna plata la primirea coletului.

3. www.euplatesc.ro este furnizorul de servicii pentru platile online efectuate pe site-ul www.life-care.com

 

4. Politica de pret

 

 Preturile produselor Life Care sunt exprimate in RON si includ TVA.

5. Promotii

In cadrul promotiilor, notiunea "valoare cos" sau "valoare cos cumparaturi" este reprezentata de totalul valorii produselor din cos, fara a fi luata in calcul valoarea produselor achizitionate din bonusul acumulat si valoarea produselor promotionate.

Produsele acordate CADOU nu sunt purtatoare de PVA (produsele acordate CADOU au reducere 100% atat din pret, cat si din PVA).

PVA-urile NU se adreseaza clientilor.

  6. Termeni si conditii de livrare

Compania Life Care livreaza colete in toate localitatile de pe teritoriul Romaniei.

Comenzile cu valoare de peste 120 lei beneficiaza de LIVRARE GRATUITA!

Pentru comenzile a caror valoare nu depaseste 120 lei se percepe o taxa de transport de 9.99 lei tva inclus.

Coletul cu produse Life Care va ajunge in 48 de ore in zilele lucratoare ( luni-vineri) pentru orasele cu mai mult de 50.000 de locuitori, de la validarea comenzii, adica de la vizualizarea platii in contul Life Care (in functie de modalitatea de plata: maxim 24 de ore pentru platile efectuate prin, ebanking si plata cu cardul online).

Pentru orasele cu 50.000 locuitori sau mai putini, coletul va ajunge in 72 de ore in zilele lucratoare de la validarea comenzii. 

Pentru parteneri, pentru serviciile de procesare aferente fiecarei comenzi se percepe suplimentar suma de 4,99 lei fara TVA. Produsele sunt livrate prin intermediul firmelor de curierat Cargus Dhl si DPD ROMANIA. Taxa de ramburs in cazul partenerilor este 9.99 lei.

In cazul clientului taxa de ramburs este 0 si nu exista taxa de procesare.

7. Politica de retur

 

7.1 In cazul in care partenerul doreste sa returneze un produs din motive independente de Compania Life Care, acesta o poate face, in termen de 30 de zile calendaristice de la primirea lui fiind necesara doar anuntarea acestei intentii prin e-mail pe adresa ps@life-care.com, posta, telefon, sms, verbal.

 

In cazul in care produsele achizitionate sunt neconforme/deteriorate, compania LifeCare va sustine acest retur - un curier va ridica produsul direct de la domiciliul partenerului (sau o alta adresa confirmata de partener).

 

In cazul in care la preluarea coletului, acesta prezinta urme de deteriorare, trebuie mentionat acest lucru pe confirmarea de primire. Important! Numai respectand aceasta procedura va fi luata in considerare orice reclamatie la adresa furnizorului de curierat.

 

Asadar, pe baza procesului verbal de constatare a produse afectatat (lovit) in timpul transportului va putem inregistra sesizarea si putem inainta procedura de inlocuire a produselor.

 

Dacă aveti probleme legate de o comanda, care nu pare a putea fi rezolvate prin e-mail sau cu persoana cu care discutati, puteti lua legatura pentru o conciliere interna gratuita cu Daniela Cozmaniuc, pe adresa de email ps@life-care.com. Veti primi un raspuns in maxim 48 de ore lucratoare de la data trimiterii cererii.

 

7.2 La receptionarea returului (in ambele variante 7.1 si 7.2.) se va aplica una dintre solutiile de mai jos – la alegerea partenerului:

 

a. Inlocuirea produsului returnat cu un alt produs identic nou.

 

b. Banii inapoi - Contravaloarea produselor returnate se inapoiaza partenerului astfel:

 

b.1 In contul LifeCare sub forma unui Debit care se utilizeaza la o viitoare comanda, Telefonica, scazand suma debit din totalul de plata al noii comenzi

 

b.2 In contul dvs. bancar personal, trimitand un email la ps@life-care.com

 

Curier : Platforma Industrială Incontro, DN 59,  Strada nr.3, hala 8, modul 6, Chisoda, Timisoara

 

Posta Romana : CP 284 OP1, Timisoara, SC LifeCare Corp SRL.

 

Pentru a returna un produs este obligatoriu sa ne furnizati toate datele dvs. de indentificare ca si client sau partener Life Care prin orice metoda doriti: telefon, email sau formularul de retur pe care il gasiti disponibil AICI >> si pe care il puteti pune in coletul cu produsele returnate.

8. Produse

 

Doar produsele in a caror denumire apare cuvantul “BIO” sunt produse organice. Produsele in a caror denumire apar "plante BIO" contin ingrediente organice.

 

In momentul in care ati finalizat o comanda inseamna ca ati fost de acord cu termenii si conditiile prevazute mai sus.

 

Life Care detine dreptul de autor asupra continutului afisat pe www.life-care.com , pentru textele si imaginile folosite. Adresa de email la care puteti trimite sesizari cu privire la o eventuala incalcare a dreptului de autor este office@life-care.com

 

Nr. de inregistrare OSIM al marcii Life Care este 137048.

 

9. Garantii produse

Deoarece Life Care nu comercializeaza produse de folosinta indelungata, compania nu se obliga sa acorde consumatorului, la achizitie, un certificat de garantie si conformitate.

 

Certificatul de garantie si de conformitate insoteste in mod obligatoriu produsele de folosinta indelungata;

 

Conform Art. 2 din capitolul I completat de Art. I, punctul 2. din Ordonanta urgenta 174/2008 ) un produs de folosinta indelungata - produs complex, constituit din piese si subansambluri, proiectat si construit pentru a putea fi utilizat pe durata medie de utilizare si asupra caruia se pot efectua reparatii sau activitati de intretinere.

(SUBANSÁMBLU, subansambluri, s. n. Grup de piese care alcatuiesc o parte componenta a unei masini, a unui sistem tehnic etc., actionand in cadrul acestora ca o unitate functionala distincta. – Sub1- + ansamblu (după fr. sous-ensemble) )

 

Pentru celelalte produse certificatul se acorda doar la cererea consumatorului;

 

9.1 Termene conform LEGII 449/2003 privind vanzarea produselor si garantiile asociate acestora(Prin O.G. 9/2016) - se aplica doar la comercializeaza produselor de folosinta indelungata.

 

Ar. 16 Raspunderea vanzatorului privind garantia legala de conformitate, potrivit prevederilor art. 9-14, este angajata daca lipsa de conformitate apare intr-un termen de 2 ani, calculat de la livrarea produsului.

Art. 16.1 Dupa expirarea termenului prevazut la art. 16, consumatorii pot pretinde remedierea sau inlocuirea produselor care nu pot fi folosite in scopul pentru care au fost realizate ca urmare a unor vicii ascunse apărute în cadrul duratei medii de utilizare, in conditiile legii.

Art. 16.2 Pentru produsele a căror durată medie de utilizare este mai mica de 2 ani, termenul prevazut la art. 16 se reduce la această durata.

Art. 17 Consumatorul trebuie sa informeze vanzatorul despre lipsa de conformitate in termen de doua luni de la data la care a constatat-o.

Art. 18 Pana la proba contrara, lipsa de conformitate aparuta in termen de 6 luni de la livrarea produsului se prezuma ca a existat la momentul livrarii acestuia, cu exceptia cazurilor in care prezumtia este incompatibila cu natura produsului sau a lipsei de conformitate.