NOU! Gel de Aloe Vera BIO Kräuter® pentru ingrijirea pielii! contine 95% Aloe Vera BIO care hidrateaza, ingrijeste si intensifica procesul natural de regenerare a pielii Life Care
  • Nu aveti nici un produs adaugat in cos
Aveti nevoie de ajutor?
 

  Gelul de Aloe Vera BIO Kräuter®, MIRACOL pentru frumusetea pielii tale!

 

 

 

Supranumita „planta miraculoasa” sau „medicament natural”, Aloe Vera este folosita pentru proprietatile sale de peste 4.000 de ani de catre egipteni, greci, chinezi si indieni pentru a vindeca anumite boli, dar si pentru a-si infrumuseta trupul. Originara din Africa de Nord, Aloe Vera este o planta vivace cu multiple beneficii asupra frumusetii.

 

Contine peste 200 de substante active calciu, magneziu, sodiu, in cantitati insemnate, enzime, vitamine, polizaharide, azot si alte componente, care o fac sa fie o planta miracol pentru frumusetea pielii.

 

Aloe Vera este o sursa importanta de aminoacizi , de vitamine (A, C, F, B12), niacina (vitamina B3 sau PP).

In plus, contribuie la intensificarea circulatiei sangelui, ceea ce determina un schimb de oxigen crescut la nivelul celulelor, acestea fiind mai bine hranite.

 

Aloe Vera mai este denumita si planta arsurilor si are multiple proprietati vindecatoare . Datorita proprietatilor sale antiinflamatoare, antifungice, vindecatoare si de racorire a zonei pe care este aplicata, este foarte utila in tratarea pielii si a problemelor acesteia. Aloe Vera poate fi utilizata zilnic in programul de ingrijire a pielii.

 

Gelul de Aloe Vera BIO Kräuter ® contine 95% Aloe Vera BIO care hidrateaza, ingrijeste si intensifica procesul natural de regenerare a pielii . Reda elasticitatea naturala si ofera un efect catifelat, iar formula hipoalergenica, hranitoare, este potrivita pentru toate tipurile de piele, inclusiv pentru cea sensibila. Poate fi utilizat pentru ingrijirea corpului dupa expunerea la soare.

 

Gelul de Aloe Vera BIO Kräuter® - nelipsit din casa ta!