A aparut NOUL catalog Life Care® editia primavara - vara 2018 Produse noi, peste 100 de premii, super programe de fidelitate Life Care
  • Nu aveti nici un produs adaugat in cos
Aveti nevoie de ajutor?
 

In perioada 21 februarie – 28 februarie am lansat in tara noul catalog Life Care® editia primavara - vara 2018.

 

Noul catalog vine cu o multime de PRODUSE NOU-NOUTE , destinate celor mai speciale nevoi. In plus, produsul vedeta, Gelul anticelulitic cu menta Bio Kräuter® cu aplicator combina efectele bine cunoscute si apreciate de mii de consumatori ai Gelului anticelulitic Kräuter® cu actiunea revolutionara a noului ambalaj pentru o imbunatatire vizibila in doar 2 saptamani.

 

 

Rasfoieste-l si tu online AICI >>

 

Ambasadorul Life Care® SMILEY va fi imaginea noastra pe toata perioada catalogului, fiind un model al FERICIRII si SUCCESULUI, bine cunoscut in intreaga tara.

 

Mai mult, te invitam sa te alaturi si tu in noua campanie " Compune refrenul vietii tale" , unde cei mai inspirati compozitori, care ne scriu in versuri despre FERICIRE, PASIUNE sau LIBERTATE , pot castiga peste 100 de premii, iar la final SMILEY va canta chiar piesa voastra.

 

 

 

“Prietenia, pasiunea si libertatea sunt valorile dupa care voi ati ales sa traiti. Intalnirea dintre noi nu este intamplatoare. Viata ne-a adus impreuna pentru ca vrem sa traim la fel. Hai sa compunem refrenul vietii noastre!”  ne-a spus SMILEY  intr-un interviu în exclusivitate.''

 

FERICIREA se canta pe www.CumArataFericireaTa.ro