Testimoniale Jurnalul Fericirii octombrie - noiembrie 2017! Interviuri cu liderii Life Care Life Care
  • Nu aveti nici un produs adaugat in cos
Aveti nevoie de ajutor?
 

Life Care a aparut in viata mea atunci cand un medic, caruia ii multumesc si il respect, mi-a tras un semnal de alarma, spunandu-mi ca: „nu e bine si trebuie sa imi caut un nutritionist”. Aveam 141 de kg, toate inflamatiile si bolile posibile, nu puteam muncii, iar portofelul era gol, eram la un pas de agonie. Atunci cand cazi, devii constient; am luat decizia sa ma ridic si astfel am cunoscut produsele Life Care, recomandate de nutritionista mea. Folosindu-le, in doar 10 luni, am ajuns la 123 de kg, datorita pachetelor de slabit. Acum viata mea incepe sa fie mai frumoasa, sunt mai energica, traiesc un mod de viata sanatos si contribui, pe cat posibil, la sanatatea celor din jurul meu, luna de luna. Invat tehnici noi de comunicare cu cei din jur, iar fericirea este si mai mare atunci cand te uiti in portofel si nu mai este gol.

 Multumesc sponsorilor mei, Felicia si Marius Ghitun, care ma sprijina, echipei mele care are incredere in mine si companiei Life Care.

 

  Alina Tod 14%

 

Buna ziua,

 

Sunt Bosnea Stefana, Silver Director Life-Care, terapeut biofeedback si cadru medical. Pentru mine, Life -Care a reprezentat si reprezinta calea catre: implinirea dorintelor, pastrarea sanatatii, comunitatea oamenilor cu dorinta de a promova un stil de viata sanatos folosind produse bio, implinire profesionala si dezvoltare personala si nu in ultimul rand, prosperitate. Colaborarea cu Life-Care m-a ajutat sa devin persoana care sunt azi: echilibrata, prospera, implinita profesional si incojurata de prieteni. Va multumesc ca faceti parte din viata mea.

 

  Cu drag, Bosnea Stefana

 

Daca ai o echipa buna si suportul neconditionat al sponsorului, cu produsele Life Care este imposibil sa nu poti crea o afacere cu care sa fii multumit, atat financiar, cat si personal. Multumesc celor care au crezut in mine.

 

  Gligor Erzsebet

 

 

1. Ce te face fericita in fiecare zi?

 

Daca ma gandesc, si nu trebuie sa ma gandesc mult, cred ca sunt o norocoasa. Ceea ce mi s-a intamplat, intalnirea cu Life Care, azi pot sa spun ca este pasiunea si bucuria mea. Bucuria si recunoasterea pentru ca aceasta companie exista si ca eu pot sa fac parte din ea, care imi ofera tot ceea ce am nevoie si ma sustine, atat in ceea ce priveste starea mea de sanatate si a familiei mele, cat si pe plan personal, dar si financiar.

La acel moment nu se putea intampla ceva mai bine decat ceea ce s-a intamplat. Da, pentru mine azi, fericirea este Life Care.

 

2. Care sunt cele mai importante 5 lucruri pe care le faci in fiecare zi?

 

Nu pot sa enumar doar 5 lucruri, fac zeci de lucruri intr-o zi, uneori ma mir de unde si pana unde mai pot...Ceea ce fac zilnic este grija fata de cele mai importante fiinte din viata mea si interesul fata de starea lor de sanatate, in primul rand.

Apoi verific cine imi cere ajutorul, care sunt prioritatile si incerc sa nu le tin prea mult in asteptare. Imi propun si in general imi termin lucrurile programate la timp. Iar ceea ce imi place cel mai mult sa fac este ca partenerii mei sa fie si sa ramana, pe cat posibil, mereu entuziasmati. Si creez…cand… ce imi vine in minte….Odata ce se lasa seara este ora noastra de sanatate…. majoritatea partenerilor mei stiu de experienta mea de peste 30 de ani ca si cadru medical, petrecuta langa patul bolnavului si urmeaza intrebari, raspunsuri, intalniri de grupuri cu partenerii din Romania si Ungaria. Astfel incat ziua se termina uneori seara tarziu, dar cu bine si satisfactie, atunci cand te culci cu multumiri, reusite si chiar cu rezolvarea unor probleme de sanatate prin consiliere.

 

3. Care sunt cele 5 produse favorite pe care le folosesti in fiecare zi?

 

Zilnic folosesc produsele Life Care, de cand le-am descoperit. Cred ca pe toate

le-am incercat deja: Vitamina C cu calciu, produsul care m-a convins si m-a introdus in Life Care, Oxigenul este pentru mine ,,aerul" in picaturi, Cafeau arabica pe care o pot bea si pe stomacul gol, Crema Instant Perfection nu o mai las niciodata si Crema cu Marmota, crema mea salvatoare de la antiinflamatoare.

 

4. Care sunt campaniile/ programele Life Care preferate?

 

Inca din primul an, 2012, cred ca am fost persoana care imediat a reactionat la toate campaniile pregatite. Totusi, fara sa stiu prima data ce am facut, m-am trezit la serviciu cu o felicitare pentru dublarea bonusului la doar cateva luni de la inregistrare. De atunci, aceasta campanie a ramas preferata mea si recomand tuturor partenerilor pe care ii vad ca incep sa se miste. Apoi urmaresc Programul de Bun venit, deosebit de avantajos langa progaramul de Fidelitate. Si nu in ultimul rand, campaniile Combina-te la GI, in care ne putem cupla cu liderii din echipa pentru a castiga bonusuri suplimentare. Cu munca in echipa, echipe multe, beneficiile noastre cresc pe zi ce trece si pot fi incununate chiar si cu excursii exotice de care ne putem bucura impreuna, campania poate cea mai provocatoare, de fapt. August, pentru mine, a fost luna cu cele mai multe reusite de pana acum...trei campanii castigate intr-o luna...

Si ca sa fiu cu zambetul pe buze, este de ajuns sa imi deschid arborele, fiindca in fiecare zi echipa mea creste: in Romania, Ungaria, dar si in alte tari din Europa...    

Merita sa lucrezi ca Partener Life Care!

 

 Meleg Marta