Testimoniale Jurnalul Fericirii martie - aprilie 2018 Interviuri cu liderii Life Care Life Care
  • Nu aveti nici un produs adaugat in cos
Aveti nevoie de ajutor?
 

Daca la inceputul afacerii Fondatorii iși doreau ca in cinci ani sa-i urmeze peste 100.000 de persoane, acum, dupa ce am participat, in ianuarie, la LEADERSHIP & PERFORMANCE SUMMIT de la Sibiu, sunt convins ca la „majorat” (peste 5 ani), numarul partenerilor poate depași 1 milion.

SUNT CONVINS! De ce? Ganditi-va! Comunitatea LIFE CARE ofera lucruri indispensabile familiei.

PRIMUL: Educatie și dezvoltare personala (chiar daca in catalog și poate ”uneori, intamplator” in viata multor persoane este pe ultimul loc) și celelalte: sanatate, nutritie, frumusete, ingrijirea casei, antreprenoriat și bani.

Multumesc Teodorei Chifoi pentru ce ma invata și diamantilor mei, Irina și Valentin Vlad, pentru ca mereu se gandesc la mine: cum sa cresc, cum sa ma dezvolt și-mi lasa suficient timp sa-mi gasesc “De Ce-ul”.

Visati și actionati! Succes tuturor!

Sacalus Catalin- Director

 

 

Iubire neconditionata...asta imi ofera Life Care de aproape 11 ani, prin produsele pe care mi le daruiește cu atata dedicare, prin calitatea acestora, prin promotii, discount-uri și lista poate continua. Viata mea și a celor foarte dragi mie s-a schimbat, ma simt implinita și recunoscatoare pentru tot ce mi-a oferit pana acum și, cu siguranta, pentru tot ce va urma. Bucurie, sanatate, oameni dragi intalniti in familia Life Care, dezvoltare personala, caștiguri financiare. Va invit alaturi de mine sa consumati, sa explorati, sa caștigati!!! Te iubesc, Life Care 

 

Chifoi Teodora- Silver Director

 

Cu mult entuziasm, am ales sa ma alatur echipei Life Care, in luna decembrie 2017. Produsele cu ingrediente bio m-au ajutat sa-mi rezolv anumite probleme de sanatate și le-am recomandat cu incredere și altor persoane. Așa a inceput drumul meu in Life Care, alaturi de o doamna minunata, Irina Vlad, careia ii multumesc ca imi este mereu alaturi. Pentru mine, echipa este foarte importanta. Sunt oameni deosebiti care pun pasiune in ceea ce fac. Cred ca, pentru a reuși, este nevoie de multa munca. Cei care obtin rezultate sunt cei care nu renunta la visul lor, oricat de greu le-ar fi și știu sa se bucure de fiecare reușita, oricat de mica, transformand- o intr-o treapta spre varf.

Iulia Cozma, 14%

 

 

In 13 februarie am implinit 11 ani de cand sunt in echipa Life Care...asta spune multe despre colaborarea frumoasa dintre noi.

Au fost ani frumosi si cu impliniri pe toate planurile. Am crescut odata cu ei, am descoperit aici locul in care ai parte de recunoastere, recompense, dar, mai ales, am avut posibilitatea sa fac mult bine celor din jurul meu, iar datorita faptului ca lucrez in sanatate, am adus alinare si o stare de bine multora dintre pacientii mei.

Ar fi prea multe de spus despre oricare din produse, le iubesc pe toate si chiar am avut prilejul de a studia efectele si beneficiile lor, iar feed-back-ul primit de la pacienti a fost graitor.

Ma bucur sincer, Life Care este pentru mine chiar un mod de viata.

Teodora Borlea, Director

 

Esecul este o urmare a hotararilor marunte pe care le luam, pe cand SUCCESUL este rezultatul unei initiative si a ducerii ei la bun sfarsit, a implicarii cu pasiune si convingere, a informarii si a autoeducarii permanente. Trebuie sa fim constienti ca orice hotarare are consecintele ei. De aceea, iti propun tie, cititorule, sa iei o hotarare acum, astfel incat sa-ti schimbi viata imediat, facandu-ti-o mai buna, mai frumoasa, transformand-o intr-una legendara. Fiecare dintre noi este dotat cu resurse innascute, avand astfel posibilitatea de a realiza tot ceea ce visam si poate chiar mai mult de atat. Persevereaza in continuare alaturi de Life Care. Pot sa spun cu tarie ca visele familiei mele s-au implinit activand in acest networking.

Corina Haiduc, Silver Director

 

Preocuparea pentru sanatate, persoane dragi mie si tot ceea ce inseamna activitati pentru “binele Omului”, e ceea ce m-a adus „aproape” de compania LifeCare.

Cunosc produsele Life Care din 2009... ele sunt prezente in casa mea si le consum atat eu cat si intreaga familie. Daca ar fi sa vorbesc despre cateva produse, nici nu as sti la ce sa ma opresc... produsele pentru ingrijire corporala si ingrijirea casei sunt nelipsite, iar alegerea pentru acestea a fost pentru calitatea si compozitia lor, majoritatea fiind produse bio. Dar suplimentele sunt cele care, pana acum, mi-au adus cele mai multe satisfactii...acestea mi-au oferit solutii atat in ceea ce priveste anumite nevoi pentru dezechilibrele de sanatate pe care le avem, eu si parintii mei, dar mai ales in partea de preventie si intretinere.  In activitatea de terapeut bio-feedback, suplimentele sunt cele care mi-au oferit un adevarat suport in rezultatele pe care le-au obtinut cei carora am avut bucuria sa ii consiliez in alegeri. Folosec toate gamele acestor suplimente: LifeImpulse - SuperWater - Krauter, bucurandu-ma de diversitatea si calitatea oferite de produse. Programul “Consilier de stil de viata sanatos”, sustinut de o persoana draga mie, psihoterapeut & terapeut  bio-feedback, Adina Cirjan, este un “plus” ce intregeste valoarea suplimentelor oferite de Life Care.

In toamna anului trecut mi-am stabilit un nou obiectiv pentru activitatea mea in Life Care: dezvoltarea echipei si performanta ... Astfel, am inceput si activitatea de dezvoltare pe international, si, ca o „surpriza” pentru mine, tara de unde au aparut cereri motivate pe afacere este Anglia. Ma bucur de dorinta si activitatea desfasurata de partenerii mei de acolo, fam. Hassan ... Dar toate acestea nu ar fi posibile, daca in aceasta activitate nu ar fi prezente langa mine persoanele din echipa mea: cea pe linie sponsoriala, persoane dragi mie si carora doresc sa le multumesc din suflet –  Adina Cirjan si Olentina Tarnau, dar si toti cei care suntem impreuna ca echipa...

Life Care, pentru mine, inseamna: Sanatate & Dezvoltare personala/profesionala & Prosperitate obtinute impreuna cu oameni dragi... Multumesc Life Care! Multumesc lui Dumnezeu pentru tot!

Alina Negrila, 14%