Testimoniale Jurnalul Fericirii ianuarie - februarie 2018 Interviuri cu liderii Life Care Life Care
  • Nu aveti nici un produs adaugat in cos
Aveti nevoie de ajutor?
 

Interviu Familia Adimona si Mihai Bucica – Bucuresti, Executive Gold Director

 

1. Ce te face fericit/a în fiecare zi?

Faptul ca suntem sanatosi si avem timp, ne face fericiti! Lucram împreuna, ca o echipa si avem sansa sa vedem fiecare moment în care creste copilul nostru, nefiind constrânsi sa alergam conditionati de un program catre si de la serviciu.

Suntem fericiti când vedem ca proiectele noastre prind contur si zi de zi apar noi rezultate si noi lideri reusesc sa faca un pas în fata.

De asemenea, suntem fericiti ca avem alaturi de noi doar oameni pretiosi: de la cei mai noi si entuziasti parteneri, la liderii care fac pasi importanti si alaturi de care formam o echipa frumoasa, unita si pâna la sponsorii nostri si oamenii cu cele mai bune performante din companie, fam Ambasador Nela si Romeo Turculet!

 

2. Care sunt cele mai importante 5 lucruri pe care le faci în fiecare zi?

Facând o trimitere clara catre activitatea profesionala, fiecare face ceva diferit în Departamentul lui, însa cel mai mult timp îl alocam pentru comunicarea cu partenerii din echipa, analizelor si studiului, pentru a fi din ce în ce mai buni.

Ultima perioada ne-a deschis o noua directie de lucru, iar noi am atins pozitia de Gold cu 2 grupuri formate in 2 tari diferite: Italia 🇮🇹 si Germania  . Un lucru spectaculos care ne ofera satisfactie, dar care ne obliga sa fim foarte buni.

Având în vedere ca locuim în tara si nu cunoastem nici limba italiana si nici limba germana, trebuie sa compensam cu claritate, seriozitate si pregatire!

Tot ce facem este important: de la planificarea zilei pâna la discutiile pe care le avem cu partenerii nostri. De la studiu pentru a avea cele mai clare solutii legate de produsele Life Care si pâna la solutia de a da cea mai eficienta metoda de crestere si dezvoltare.

Iar munca noastra serioasa începe sa prinda contur.

 

3.Care sunt cele 5 produse favorite pe care le folosesti în fiecare zi?

Sunt foarte multe produse, nici nu stim daca putem face un top 5. Totusi, avem câteva produse care sunt nelipsite:

 Molecule de oxigen stabilizate Super Water - nelipsit pentru sanatatea noastra!

 Biotissima® Beauty Expert Kit - produs pe care îl avem înca de la lansare, când Adimona a beneficiat de primul test la Gala Nationala Life Care din 2014

 Kräuter® Magic Roll cu plante BIO - un produs complet, care pentru noi este produsul nr 1 în recrutare

 Kit-urile de Aromatherapie - le avem pe ambele si suntem foarte multumiti

 Gelul cu extract de Melc - care ne-a ajutat sa oferim exemple extraordinare, mai ales în zona internationala

 

4. Care sunt campaniile/programele Life Care preferate?

Cred ca am accesat cam tot ce este de accesat pâna la acest nivel.

- Program Director Plus: este programul numarul 1 si programul pe care ghidam cei mai multi parteneri cu potential de lider.

- Program Combina-te la GI: iar este un program care ne place si pe care am început sa-l accesam

- Program Recomanzi si câstigi ne ofera solutii de dezvoltare si lucru eficient cu partenerii nostri

- Programul Start Up este un program pe care lucram cu partenerii din echipa, iar rezultatele se vad.

 

Va multumim,

Adimona si Mihai Bucica – Bucuresti, Executive Gold Director

 

 

  Luna noiembrie, pentru mine, a fost luna in care mi-am dat seama ca daca vrei cu adevarat ceva, se poate! inscriindu-ma pentru Caravana Happy Days, am cunoscut persoane care vor sa traiasca sanatos, sa foloseasca produsele Life-Care.

Dezvoltarea retelei mele in Spania reprezinta provocarea de a merge acolo pentru a cunoaste cat mai multe personae, atat romani, cat si spanioli, care deja folosesc produsele Life-Care si sunt foarte multumiti.

 

Multumesc Marianei Todica pentru tot ajutorul oferit, multumesc Life-Care, iar eu sunt Happy Every Day.

 

Bontea Violeta, 14%

 

 

Sunt recunoscatoare universului ca mi-a dat posibilitatea de a intalni si folosi aceste produse sanatoase, minunate, impreuna cu familia, prietenii si cunostintele mele. Sunt recunoscatoare pentru ca Life Care este o oportunitate de afaceri care ofera, in functie de implicarea si munca fiecareia dintre noi, o remuneratie corecta. De asemenea, sunt recunoscatoare sponsorului meu, Gyerko Elena, o persoana fantastica care a fost permanent alaturi de mine, a crezut in mine, m-a incurajat si mi-a dat idei extraordinare. Iubesc enorm produsele, sunt bucuroasa sa le pot recomanda si altora, dar nu numai produsele. si afacerea o recomand, din tot sufletul, persoanelor care au visuri si doresc sa si le implineasca. Va doresc succes maxim tuturor si sa avem un an 2018 fericit in fiecare zi!

Botos Lenke, Director

 

 

Cand am folosesc produsele de la  Life Care, am fost foarte multumita si am inceput sa promovez ca sa se bucure si altii de eficienta lor. Acum ma bucur si eu "de bucuria lor" pentru ca am multe comenzi, iar luna trecuta compania Life Care mi-a facut o surpriza prin dublarea de bonus de care am beneficiat. Pentru sanatatea ta, alatura-te noua folosind Life Care!

 

Margareta Nagy, 17%

 

 

Ma numesc Pop Laurentia, sunt partener Life Care de 7 ani, iubesc stilul de viata sanatos, iubesc oamenii si doresc sa-i ajut sa-si intretina sanatatea. Sloganul meu este INVESTEsTE iN SaNaTATE, NU iN BOALa! Desi a fost mai greu, am ales sa promovez preventia in sanatate. Acest lucru mi-a adus foarte multa bucurie, culegand zilnic cuvinte de apreciere pentru produsele Life -Care, sa vad si sa aud oamenii la care le-au facut mult bine. Consider ca intotdeauna ar trebui sa punem pe primul plan sanatatea noastra si a celor dragi.

in momentul de fata, am structura in mai multe zone din tara si doresc sa am cate un lider in fiecare zona din Romania.

 

Pop Laurentia, 20%