Testimoniale Jurnalul Fericirii aprilie - mai 2018 Interviuri cu liderii Life Care Life Care
  • Nu aveti nici un produs adaugat in cos
Aveti nevoie de ajutor?
 

Sunt foarte fericita si multumita pentru rezultatele obtinute luna trecuta. Acest lucru se datoreaza sprijinului primit de la companie pentru organizarea evenimentelor si de asemenea, echipei mele. Am muncit impreuna si ne bucuram de faptul ca am reusit sa crestem numeric, iar unde sunt multi, puterea creste. O sa-i pot indruma pe toti cei din echipa care doresc sa ajunga in acest punct, deoarece am demostrat ca se poate.

Pop Laurentia, Director

 

Acum multi ani, mai precis in 2005, m-am inscris in Life Care doar pentru a folosi  produse bio pentru mine si familia mea. Incet, cu pasi mici, vorbind despre produse, am reusit sa facem cunoscute produsele Life Care in Spania, unde prietena mea, Felicia Balascau, traieste impreuna cu familia ei. Produsele au fost foarte apreciate acolo, reusind astfel sa dezvoltam o echipa frumoasa.

Life Care inseamna sanatate, mod de viata, bucurie, fericire, deoarece poti sa ajuti cât mai multi oameni sa traiasca sanatosi si fericiti. Multumesc Life Care, multumesc MARIANA TODICA pentru sprijinul acordat.

Bontea Violeta, 17%

 

De când sunt la pensie, ma bucur cel mai mult de faptul ca sunt partener Life Care. Nu ma plictisesc deloc, totdeauna socializez cu oamenii din echipa mea si cu viitorii parteneri. Nu este neglijabil faptul ca, pe lânga pensie, imi rotunjesc venitul confortabil.
Este de mentionat faptul ca am oportunitatea sa folosesc pentru casa si pentru sanatatea mea produse ,,BIO". Ma bucur pentru alegerea facuta acum 13 ani, aceea de a deveni partener Life care.
Nagy Margareta, Director. 

 

Pentru mine si familia mea, Life Care inseamna mai mult decât o afacere. Life Care inseamna sanatate si imi doresc sa le ofer celor din jurul meu sanatate, de aceea recomand Life Care din toata inima!

Muresan Gabriela, 17%

 

Sanatate, frumusete, bani, familie, posibilitati nelimitate, visuri implinite - toate aceste lucruri inseamna pentru mine Life Care. Stiu ca sunt la locul potrivit, imi doresc sa ajut si alte persoane sa cunoasca beneficiile extraordinare ale business-ului Life Care si alaturi de sponsorii mei vreau sa duc in cât mai multe case produsele acestea minunate.

GEGŐ HAJNAL-KATALIN, 14%

 

Ce te face fericita in fiecare zi?

Faptul ca sunt sanatoasa, atât eu cât si familia mea, este cel mai important. Si nu in ultimul rând, ii multumim lui Dumnezeu când ne trezim dimineata pentru o noua zi daruita.

 

Care sunt cele mai importante lucruri pe care le faci in fiecare zi?

Incerc sa stau cu familia cât mai mult, sa realizez ceea ce mi-am propus cu o seara inainte, sa-mi planific timpul, sa invat lucruri noi si sa fiu perseverenta. Acestea sunt cele mai importante lucruri pentru mine.

 

Care sunt cele 5 produse favorite pe care le folosesti in fiecare zi?

Dimineata incep cu pasta de dinti, impreuna cu periuta de dinti din bambus, care este deosebita. Cafeaua este foarte apreciata de sotul meu, detergentul de vase nu ne lipseste, crema de mâini cu sâmbure de struguri, gelul intim, toate acestea sunt produse nelipsite din casa noastra si lista ar putea continua...

 

Care sunt campaniile/programele Life Care preferate?

Toate imi plac foarte mult (dublarea de bonus este exceptionala, programul de Bun venit etc). Apreciem eforturile companiei si a angajatilor de a multumi partenerii in tot ceea ce inseamna LIFE CARE. Eu va doresc “Sanatate, ca-i mai buna decat toate…”

Mariana Todica, Executive Ruby Director

 

Life Care, pentru mine inseamna sanatate, fericire si implinire. De mic copil am fost preocupata de starea mea de bine, de a trai cât mai sanatos posibil si in plina fericire. Produsele Life Care imi duc exact aceste dorinte la cote maxime. Am invatat in cadrul acestei echipe cum sa previn, cum sa folosesc produsele cosmetice adecvate pentru tipul meu de personalitate si am intâlnit oameni minunati cu care am creat legaturi puternice si pline de semnificatie. Multumesc Life Care pentru toate oportunitatile.

Mihaela Stoica, 17%

 

Timpul m-a invatat ca cea mai mare bogatie a omului este sanatatea! Iar pentru mine, LifeCare inseamna sanatate si bogatie! Si...automat fericire! Pentru ca cele doua daruri de la Dumnezeu ma fac fericita! De ce?! Foarte simplu: folosesc produse naturale, investesc in credibilitate si ma imbogatesc cu oameni minunati, imi pasa de sanatatea mea si a celor din jurul meu si eman fericire! Asa ca, multumesc LifeCare!

Iulia Stupinean, 14%

 

Sunt partener Life Care de mai bine de un an, iar la inceputul anului mi-am setat obiectivele, astfel incât, in luna februarie, de la 14% am ajuns la 20%, ceea ce arata ca daca vrei ceva foarte mult si faci tot posibilul, poti sa atingi visele. Ma bucur ca Dumnezeu mi-a dat oportunitatea de a cunoaste oamenii din Life Care si de a lucra impreuna cu o companie superba, unde mereu pot sa evoluez si sa am vise mari.

Ii multumesc pentru tot suportul acordat directorului meu, Bányász Zsófia, care este tot timpul alaturi de mine, fara ea nu puteam sa fiu acum, aici! Si vreau sa ii multumesc si echipei mele, ca doar acest nivel este si meritul ei.

Szep Erzsebet, Târgu Mures, 20%

 

Ma numesc Samsudean Delia, sunt studenta in anul 3 la facultatea de Stiinta si Tehnologia Produselor Alimentare, specializarea Controlul si Expertiza Produselor Alimentare. Am ales oportunitatea Life Care datorita parintilor, cele mai importante persoane din viata mea, care m-au invatat sa traiesc intr-o lume bio si, in acelasi timp, sanatoasa, de când eram mica. Ei sunt cei care m-au indrumat pe acest drum, impreuna cu familia Turculet, carora le multumesc! Datorita lor am ajuns la acest nivel si nu numai, m-au ajutat si in alegerea pe care am facut-o in privinta facultatii, fapt pe care nu il regret si pot spune ca sunt o persoana implinita si inconjurata de oameni dragi din familia Life Care.
Samsudean Delia