Life Care sustine Asociatia Little People Romania! Life Care doneaza 1% din vanzarile fiecarui produs Life Impulse® Bio Mix Graviola catre Asociatia Little People Romania care sprijina copii bolnavi de cancer si tinerii supravietuitori de cancer. Life Care
  • Nu aveti nici un produs adaugat in cos
Aveti nevoie de ajutor?
 

 

Life Care sustine Asociatia Little People Romania!

 

Life Care doneaza 1% din vanzarile fiecarui produs Life Impulse® Bio Mix Graviola catre Asociatia Little People Romania care sprijina copii bolnavi de cancer si tinerii supravietuitori de cancer.

 

Life Impulse® Bio Mix Graviola este un produs ce intareste sistemul imunitar si are efecte benefice asupra organismului. Are o formula 100% vegetala si naturala care ajuta la imbunatatirea digestiei. In plus, contribuie la scaderea nivelului colesterolului si combate imbatranirea prematura a celulelor din organism.

 

Asociatia Little People Romania desfasoara un program zilnic de suport psihosocial pentru copiii si adolescentii bolnavi de cancer internati in sectiile de oncopediatrie din 10 centre oncologice din Romania si din Republica Moldova.

 

In 2006, Little People a infiintat primul grup de suport la nivel national care sa raspunda nevoilor adolescentilor si tinerilor afectati de cancer: Clubul Temerarii - clubul tinerilor supravietuitori de cancer. Acest grup numara, in prezent, 400 de tineri supravietuitori din 123 de localitati ale tarii si este un adevarat exemplu de reusita pentru pacienti,  reprezentand una dintre cele mai active comunitati de gen din Europa. http://www.thelittlepeople.ro/