Implicarea sociala Life Care a dezvoltat inca din anul 2006 un program de responsabilitate sociala, care ghideaza comportamentul companiei fata de toti stakeholder-ii sai: parteneri, angajati, furnizori, comunitate, mediu, actionari. Life Care
  • Nu aveti nici un produs adaugat in cos
Aveti nevoie de ajutor?
 

Implicarea sociala!

Life Care a dezvoltat inca din anul 2006 un program de responsabilitate sociala, care ghideaza comportamentul companiei fata de toti stakeholder-ii sai: parteneri, angajati, furnizori, comunitate, mediu, actionari.

Politica Life Care are la baza educarea continua si incurajarea dezvoltarii profesionale, responsabilitatea fata de comunitate, sprijinul colegial si inainte de toate o promovare etica si onesta a afacerii si produselor, toate in spiritul BIO.

Politica de CSR a corporatiei Life Care se concentreaza pe trei domenii: educatie, mediu si social.

In calitate de lider al pieteidin Romania, Life Care a simtit ca trebuie sa se implice activ in procesul de educare a consumatorului in privinta efectelor generate asupra organismului prin folosirea anumitor produse din comert. Intoarcerea la natura prin consumul de produse Life Care este un proces asociat cu evolutia noastra ca societate si este cheia spre o viata mai buna.

Ca si actiuni permanente, compania s-a angajat sa ofere sprijin material si moral unor ONG-uri ce fac lobby pentru o viata sanatoasa, pentru integrarea in societate a semenilor cu nevoi speciale dar si unor organizatii cu rol educativ. Am vrea sa amintim aici: Asociatia Oameni Sanatosi sau Fundatia Pentru Voi si Fundatia Life Care.

O mare parte din bugetul de sponsorizare al companiei este alocat pentru diverse manifestari sportive ce incurajeaza performanta si disciplina, doua insusiri ce caracterizeaza intru totul activitatea Life Care . Campionatele de judo, dans sportiv, atletism sau gimnastica fiind doar cateva dintre evenimentele la care compania participa in mod frecvent.

Fundatia Life Care are ca scop sustinerea vietii si a potentialului uman, in concordanta cu motto-ul „viata este o calatorie spre implinirea personala”. Activitatea fundatiei vizeaza sustinerea persoanelor, in special a tinerilor si copiilor cu potential si capacitati in diverse domenii de activitate prin identificarea, pregatirea si promovarea acestora si prin elaborarea de proiecte personale privitoare la imbunatatirea calitatii vietii (alimentatie sanatoasa, naturala, BIO).

Tabara BIO Camp este un proiect inovator initiat de Fundatia Life Care si are ca obiectiv reunirea, in timp, a tuturor adolescentilor care au nevoie de un ghidaj pentru a incepe viata intr-un mod sanatos. Pot participa astfel in aceasta tabara toti copiii, indiferent de conditia sociala, materiala, rasa, etnie, sex. Ei vor fi selectati incepand cu cei care deja au inceput sa se manifeste in directia potentialului lor.

BIO Camp este tabara destinata copiilor cu varste intre 12 si 18 ani, in care acestia sunt invatati  sa-si dezvolte abilitatile dobandite si cele native pentru a avea o viata sanatoasa si plina de succes.

 In august 2012 cincizeci si doi de  adolescenti din toata tara au participat la prima tabara BIO Camp. In fiecare zi, tinerii au participat la ateliere educationale sustinute de profesori si specialisti voluntari, s-au bucurat de activitati montane si s-au distrat de minune la altele (tiroliana, alpinism, orientare cu busola, foc de tabara, karaoke, musicalul denumit “Viata de adolescent”). In fiecare dimineata  s-au inviorat impreuna cu vedeta Prima Tv, Florentina Opris, care a stat alaturi de ei intreaga tabara dovedind, prin puterea exemplului, ce inseamna sa traiesti sanatos.
Fundatia Life Care organizeaza deja cea de a doua editie a taberei BIO Camp BIO Camp in 7-13 ianuarie 2013, in Centrul de agrement montan ,,La Valtoare’’, zona Bran. De data aceasta 40 de copii vor invata ca este important sa se hraneasca sanatos, sa faca miscare in fiecare zi si ca au un potentialul unic pentru a-si indeplini orice si a trai implinitor.

Oricine doreste sa sustina potentialul tinerilor talentati si sa contribuie la un viitor mai bun o poate face devenind membru al Fundatiei Life Care (e-mail la contact@fundatialifecare.ro ) sau mai multe detalii pe: www.fundatialifecare.ro

Respectul fata de natura este evident o valoare pe care Life Care o promoveaza prin tot ceea ce face, incepand cu produsele comercializate, ale caror ambalaje sunt biodegradabile si al caror continut este integral natural/BIO si terminand cu actiuni de influentare a legislatiei privind culturile biologice.

Responsabilitatea Sociala este pentru noi un proces de management prin care vrem sa contribuim la dezvoltarea unei societati durabile si performante.