Exemple de succes! Oameni ca tine... rezultate remarcabile! Life Care
  • Nu aveti nici un produs adaugat in cos
Aveti nevoie de ajutor?
 

   

 

 

 

 

 

 

 

 

Nela si Romeo Turculet

Ocupatie: Economisti ,  Nivel Life Care: Ambasador Director

 

M-am nascut si am crescut in zona Valea Jiului si m-am incapatanat sa raman sa reusesc aici, in ciuda tuturor dificultatilor. Cred ca succesul nu depinde de zona in care locuiesti, ci chiar de tine. Tu esti cel care-ti construiesti viitorul. Toata lumea are visuri. Dar daca nu faci nimic, nu va veni nimeni sa le transforme in realitate in locul tau.

Am muncit pentru tot ce am si nu intotdeauna a fost usor. Insa am facut-o cu pasiune, am avut libertatea de a-mi administra timpul, afacerea si, intotdeauna i-am respectat pe cei din jurul meu.

In 5 ani am atins impreuna cu sotul meu calificarea de Fondator Ambasador Life Care, am ramas pe primul loc de atunci si asa vreau sa fie in continuare. Sunt 2 cuvinte care nu exista in vocabularul meu si astea sunt: ,,Nu pot!’’

 

 

 

 

 

 

 

Ella si Florin Muresan

Ocupatie: Economisti ,  Nivel Life Care: Diamond Director

 

Romelia Muresan este Diamant Life Care, Lector Academia Femeilor, trainer, coach, a absolvit Academia  de Studii Economice Bucuresti şi a ales cariera in Network Marketing  pentru ca cel mai bine se simte in mijlocul oamenilor unde poate fi creativa si simte ca poate darui.

,,N-ar avea nicio importanta cate lucrur istim daca nu ne pasa de cei de langa noi...’’

 

 

 

 

  

 

 

Olentina Tarnau

Ocupatie: Cadru medical,  Nivel Life Care: Diamond Director

 

S-a alaturat companiei acum noua ani. Este din Arad si a fost cadru medical, are 2 copii si este o mama devotata si familista convinsa.

Este sentimentala si sufletista, comunicativa, sincere, ambitioasa, perseverenta si perfectionista. Este si a fost intotdeauna o luptatoare.

In prezent, este Diamant Life Care, iar in primul semestru al anului 2013 a obtinut impreuna cu ecchipa cele mai bune rezultate din Life Care, fiind liderul superior cu cea mai mare crestere de vanzari fata de anul 2015.

   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Irina si Valentin Vlad

Ocupatie: Ingineri,  Nivel Life Care: Diamond Director

 

M-am alaturat comunitatii Life Care acum zece ani, in doar doi ani mi-am propus sa ating nivelul de Diamant.

Si asa a fost. Urmatorul pas este sa ating cel mai inalt nivel, acela de Ambasador Fondator.

Dar pana atunci ma bucur de acest drum al ascensiunii, la fel cum am facut-o si pana acum.

Pot spune că viata mea si a familiei mele s-a schimbat radical în ultimii ani. Este si normal.

Simplul fapt ca, din angajati am ajuns sa detinem propria afacere, ne-a ajutat sa ne imbunatatim calitatea vietii pe care o traim.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                                               Lázár Melinda

 

Ocupatie: Cadru didactic,  Nivel Life Care: Diamond Director Ungaria

 

Acum 7 ani am devenit partener Life Care, fiind printre primii inscrisi in Ungaria pe vremea respectiva.  

Fiecare zi e mai frumoasa alaturi de Life Care! Chiar de la  primul produs folosit am simtit ca m-a cucerit. Experienta mi-a aratat sa am incredere in companie si in produse. Life Care este o entitate sigura in viata mea. Ce castigam? Posibilitatea de a avea grija de sanatatea noastra, un venit suplimentar, prieteni adevarati, iubire si multe zambete. E o bucurie sa contribui la crearea unui  lucru bun.

 

Visul meu: intr-o perioada de 5 ani Life Care sa ajunga in casa fiecarei familii din Ungaria!

 

 

 

 

 

Adina Carjan

Ocupatie: Terapeut Biofeedback , Nivel Life Care: Assistant Rubin

 

Adina ne impartaseste dintr-o experienta de peste 28 de ani in domeniul sanatatii, ultimii 20 de ani dedicandu-se naturopatiei, un sistem de terapii ce abordeaza sanatatea umana dintr-o perspectiva holistica, folosind remedii exclusiv naturale, precum: apa, aerul, soarele, dieta cat mai naturala, dar si suplimentele alimentare naturale, menite sa echilibreze zonele decompensate ale organismului uman si sa activeze forta de autovindecare, cunoscuta inca de pe vremea lui Hippocrate.

 

De 6 ani face parte din comunitatea Life Care, iar in prezent este sustinator al programului de Consilier de Stil de Viata Sanatos.

 

 

 

 

 

 

 

 

Elena Gyerko

Ocupatie: Economist, Nivel Life Care: Silver Director, Coordonator Ungaria

 

Acum, mai mult ca oricand fiecare dintre noi suntem in cautare de solutii! Solutii pentru a ne pastra sanatatea, solutii pentru a trai o viata decenta alaturi de cei dragi, solutii de dezvoltare personala, solutii pentru a fi impliniti si FERICITI!

Tocmai de aceea, iti propun sa fii deschis la tot ceea ce iti ofera viata! Bine ai venit in comunitatea Life Care, e posibil sa gasesti chiar ceea ce cauti!

Sarbatoresc 6 ani alaturi de Life Care, 6 ani in care am cunoscut si trait momente extraordinare, unice.

Multumesc tuturor celor care sunt alaturi de mine si m-au ajutat sa contribuim impreuna la crearea unei mici parti a comunitatii fericite Life Care!