Un nou beneficiu in avantajul consumatorilor de produse Life Care, prin programul de Fidelitatate! DISCOUNT SUPLIMENTAR la produse alimentare BIO, comercializate de BIOLOGISTIC. Life Care
  • Nu aveti nici un produs adaugat in cos
Aveti nevoie de ajutor?
 
OFERTA NOASTRA

Campanii in derulare

Traieste sanatos, alege BIO 100%!

Pentru un stil de viata sanatos si fericit, alege o alimentatie sanatoasa!

 

Pentru ca un stil de viata sanatos inseamna si o alimentatie sanatoasa, Life Care iti ofera BENEFICII de minim 20% la peste 100 de produse alimentare BIO (minim 10% Discount Suplimentar + 10% CashBack) pe www.biologistic.ro !

 

Ce poti cumpara? Conserve, condimente, paste, crema de roscove, dulciuri, rondele, tartinabile, bauturi, mancare pentru copii – TOATE BIO 100%

 

In PREMIERA , am lansat acest beneficiu in avantajul consumatorilor de produse Life Care, prin programul de Fidelitatate! Biologistic este PRIMUL Service Partner NATIONAL!

 

 

Incepand cu 26.04.2016, te bucuri de DISCOUNT SUPLIMENTAR la produse alimentare BIO, comercializate de BIOLOGISTIC, parte a grupului Life Care.

 

Beneficiezi in functie de fidelitate a in Life Care de unul din urmatoarele discounturi:

 

• 10% daca in Life Care ai discount 0%, 5% sau 10%

• 15% daca in Life Care ai discount 20%

• 16% daca in Life Care ai discount 21%

• 17% daca in Life Care ai discount 22%

• 19% daca in Life Care ai discount 24%

• 20% daca in Life Care ai discount de minim 25% (25%, 30%, 35%, 40%, 45%, 50%)

 

Comanzi rapid, online, din confortul casei tale, direct de pe www.biologistic.ro , cu contul tau de partener Life Care, bucurandu-te de:

 

• Discount preferential in functie de fidelitate la produsele comercializate pe www.biologistic.ro la activarea cardului de fidelitate Life Care.

 

Nu ai cardul activat?

 

Intra pe www.life-care.com/VIPcard , autentifica-te si introdu codul de 5 caractere aflat pe cardul tau! Beneficile tale vor fi disponibile instant!

 

• Autentificare in contul Biologistic cu aceleasi date ca si in contul Life Care. Dupa autentificarea in contul tau de pe Biologistic, vezi direct preturile reduse cu discountul tau preferential la fiecare produs pe care doresti sa il achizitionezi.

 

• Transport GRATUIT pentru orice comanda de minim 100 lei.

 

In plus, ai un cash back de 10%! Fiecare comanda plasata pe www.biologistic.ro , iti aduce un bonus in produse in contul tau Life Care in valoarede 10% din comanda plasata in Biologistic. Il poti regasi in Biroul meu, Sectiunea Service Partner, imediat ce ai achitat comanda.

 

 

Care sunt pasii?

 

1. Intra in contul tau pe www.biologistic.ro

2. Alegi produsele preferate si le adaugi in cosul de cumparaturi

3. Selectezi adresa de livrare

4. Alegi modalitatea de plata

5. Finalizezi comanda

6. Achiti comanda

7. Verifici bonusul in Contul meu -> Service Partner (10% din valoarea comenzii plasate la Biologistic)

 

Si pe factura de la Biologistic vei avea mesajul cu bonusul tau pe care il vei regasi in sectiunea Service Partner dupa ce ai achitat comanda.

 

Poti folosi bonusul castigat intr-o noua comanda de produse Life Care!

 

Traieste sanatos, alege BIO 100%!