Parerea ta CONTEAZA! Scrie un review si Life Care te premiaza Life Care
  • Nu aveti nici un produs adaugat in cos
Aveti nevoie de ajutor?
 

Pentru ca ne intereseaza sa stim care este parerea ta despre produsele Life Care ® , am dori sa ne-o impartasesti atat noua dar si altor consumatori pentru a-i ajuta sa aleaga solutia potrivita.

   


 

Am pregatit un concurs pentru cei ca tine, pentru iubitorul de produse Life Care ® .

 

  Lasa-ne un comentariu sau mai multe la produsele pe care le-ai cumparat si le-ai folosit iar Life Care ® te premiaza.

 

Cum? Vom acorda 3 premii un functie de urmatoarele criterii:

 

 

Premiul  1 >> se acorda prin vot de catre echipa Life Care ® pentru cea mai detaliata si interesanta recenzie pentru un produs achizitionat. Echipa Life Care ® poate fi subiectiva in aprecierea unei recenzii “interesante”.

 

Valoare premiu: 300 lei in produse la pret de catalog.

 

Premiul  2 >> se acorda celui care a lasat cel mai mare numar de recenzii pentru produsele achizitionate in perioada campaniei.

 

Valoare premiu: 200 lei in produse la pret de catalog.

 

Premiul 3 >> se acorda prin tragere la sorti dintre toti cei care au postat o recenzie in perioada campaniei.

 

Valoare premiu: 100 lei in produse la pret de catalog.

 

 

Perioada desfasurare campanie:  07.04 – 07.05.2017 (este perioada in care trebuie sa postezi recenzia pe site )

 

Pentru ca recenzia  ta sa fie eligibila pentru unul din cele 3 premii, aceasta trebuie sa fie validata de catre echipa Life Care ® si implicit vizibila pe site.

 

SUCCES!

 

Regulamentul campaniei il gasesti AICI >>

 

UPDATE:

 

Cei 3 fericiti castigatori ai campaniei: Parerea TA conteaza! Scrie un review si Life Care te premiaza!

 

Castigator premiul 1 , Valoare: 300 Lei (produse la pret catalog), pentru cea mai detaliata si interesanta recenzie, Nitescu Emilia
Recenzia castigatoare a fost desemnata pentru produsul
Crema cu extract de Melc Krauter:

 

Este crema pe care o denumesc "crema minune"si consider ca isi merita pe deplin acest titlu; sa va impartasesc din experientele mele cu aceasta minunatie de crema: in noaptea de anul Nou, am fost alaturi de familie si copiii in centrul orasului nostru ca sa vedem jocul de artificii organizat de primaria locala; intamplarea a facut sa fie prezenti si niste copii nazdravani care aveau petarde dupa ei, si din neatentia, ba chiar iresponsabilitatea unuia dintre ei, o petarda m-a izbit direct in frunte,  unde pe loc s-a produs o umflatura mare si zona avea aspectul de arsura; dupa ce am aplicat gheata local, in fiecare zi timp de o saptamana si jumatate am aplicat crema cu extract de melc, speram sa treaca astfel cat mai repede intrucat urma sa mergem si la o cununie, la care nu vroiam sa am aspect de "luptator venit din ringul de box" :-) Vreau sa va spun ca nu numai ca s-a retras tumefierea, insa s-a vindecat de tot arsura, fara sa ramana vreun semn local sau vreo cicatrice; este asadar extraordinara crema, o recomand cu caldura si incredere pentru arsuri, pentru iritatii de dupa barbierit sau epilat, pentru iritatii respectiv muscaturi pe piele la copilasi; o folosesc mereu atunci cand copilasii cad si isi fac o rana in genunchi, cand le apare cate o bubita; chiar si cand cineva se opareste cu apa sau mancare fierbinte, face din nou minuni. Prin urmare este crema mea preferata cu multiple intrebuintari; raportul calitate pret este nemaipomenit!

 

 

Castigator premiul 2 , Valoare: 200 Lei (produse la pret catalog), pentru cel mai mare numar de recenzii validate, Dardala Otilia

Castigator premiul 3 , Valoare: 100 Lei (produse la pret catalog), prin tragere la sorti, Nica Coca Angelica

 

Felicitari pentru premii, multumim pentru recenziile trimise.

Castigatorii vor fi contactati in zilele ce urmeaza pentru a primi informatii cu privire la inmanarea premiilor!