Comentarii produse - TACHE MARILENA
 • Nu aveti nici un produs adaugat in cos
Aveti nevoie de ajutor?
 
  • 08.11.2010
  • Nucile pentru spalat sunt grozave! Pana sa le descopar ma chinuiam cu gecile sa le spal si oricat le mult le limpezeam tot ramaneau dungi de la dero. Acum ma rasfat cu aceste nuci! Am toate hainele groase frumoase si fara dungi!
  • 08.11.2010
  • Gelul antireumatic "puterea ursului" pot spune ca a fost poarta mea de intrare in marea familie Life Care! E hazlie intamplarea prin care am intrat in posesia acestui produs, in 2008, poate o descriu cu alta ocazie. Ma chinuia o durere ingrozitoare de genunchi de nu puteam dormi noaptea. M-am dat 3 seri la rand si am ramas uimita de efectul rapid ce l-a avut. I-am cerut un catalog persoanei care mi l-a adus ca sa vad si alte produse, m-am gandit ca toate sunt la fel de bune. Atat de incantata am fost de ce am vazut in catalog ca a doua zi i-am cerut sa ma inscrie si pe mine. De-a lungul activitatii mele alaturi de Life Care am recomandat acest gel din tot sufletul si mi-am format clientela mea fidela. Acum majoritatea imi comanda cutia mare de 500g.
   Odata am recomandat unui pensionar care avea degetul mare, de la mana dreapta, intepenit si saracul om era disperat ca nu mai putea sa munceasca cu aceea mana, il durea foarte tare. In prima faza nu a vrut sa ia cutia cu gel pentru ca nu avea bani si i-am spus ca poate sa mi-i dea cand ia pensia. I-am lasat Puterea Ursului si o carte de vizita cu rugamintea sa ma sune cand va primi pensia. Omul meu asa a facut. M-a sunat cand a luat pensia si cand am ajuns la el era cel mai fericit om daca pot sa spun asa. Imi arata cum isi misca degetul fara sa-l mai doara. Si cum sa nu recomanzi din tot sufletul acest gel cand ai asa rezultate! Cred ca as putea scrie pana maine dimineata tot felul de intamplari legate de acest gel antireumatic dar nu vreau sa va plictisesc.