Comentarii produse - PLESOIU DANIEL MARIAN
 • Nu aveti nici un produs adaugat in cos
Aveti nevoie de ajutor?
 
  • 17.11.2010
  • Am folosit o gramada de geluri de dus pana acum dar niciunul nu reusea sa ma satisfaca pe deplin. Unele nu faceau suficienta spuma si se consumau repede. Altele imi lasau pielea uscata sau nu-mi placea cum miros. Ei bine, acesta a reusit sa-mi ofere toate calitatile dorite: miroase frumos, este economic, hidrateaza pielea, relaxeaza si tonifica. De multe ori cand am de lucru pana seara tarziu, fac mai intai un dus si apoi ma apuc de lucru. Si am mai constatat un lucru remarcabil, apropo de hidratare! De obicei, aveam pielea pe coate foarte aspra. Unii dintre noi inca isi mai tocesc coatele! Ei bine, ca prin minune, coatele mele sunt la fel de fine precum palmele. Credeti-ma ca nu folosesc crema hidratanta pentru coate. Ce mai, ma simt bine in pielea mea, ceea ce va doresc si voua!
  • 17.11.2010
  • Este cea mai buna pasta de dinti pe care am folosit-o pana in prezent, luand in considerare raportul pret/calitate/cantitate. Si, slava Domnului, am folosit zeci de tipuri de paste de dinti pana in prezent. Nu folosesc niciodata aceeasi pasta de dinti de 2 ori la rand. De cand o folosesc am constatat ca nu-mi mai sangereza gingiile. Stiti, am cam neglijat in ultimul timp sa merg la dentist. Asta nu inseamna ca nu mai trebuie sa facem vizite la stomatolog dar, recomand cu caldura aceasta pasta de dinti celor mai comozi din fire, asa ca mine. Si sa stiti ca nu mi-e frica de dentist!
  • 17.11.2010
  • Am consumat o sticla de Goji in luna octombrie. Are un gust atat de bun ca abia m-am abtinut sa nu consum mai mult decat doza zilnica recomandata. Am simtit imediat efectele benefice: vitalitate, imbunatatirea capacitatii de concentrare, rezistenta la efort intelectual prelungit si alte performante care nu au neaparat legatura cu efortul intelectual. Barbatii stiu de ce!