Comentarii produse - LAZAROIU MARIANA
 • Nu aveti nici un produs adaugat in cos
Aveti nevoie de ajutor?
 
  • 21.11.2010
  • Nu mi l-a recomandat nimeni, pur si simplu l-am luat pentru ca am vazut ca e lichid mult si ieftin si dupa ce am folosit prima data mi-am zis "este DEO facut special pentru mine". Ma simt proaspata, nu ma irita, nu lasa urme pe haine, te simti confortabil timp de 24 de ore. Musetelul din compozitia produsului face minuni, impiedica aparitia iritatiilor. Il folosesc la recomandarile mele toate prietenele si nu numai, ci si sotii si intreaga familie. A fost si este o mare surpriza acest produs!
  • 21.11.2010
  • Nu vreau sa ma laud dar am incercat toata gama de sampon pentru par si toate mi-au regenerat parul, m-au scapat de matreata, dar "samponul cu musetel" mi-a dat si o culoare parului, ca am fost intrebata de multe ori daca m-am vopsit sau ce am facut de am o tenta atat de placuta la par. Raspunsul a fost si este urmatorul: ma spal cu sampon cu musetel de la LIFE CARE. Au inceput sa foloseasca acest sampon tot mai multi din cercul meu de colegi, prieteni si cunostinte. Toata stima pentru cei care le produc si pentru cei care ne-au facilitat accesul la toate gamele de produse.
  • 21.11.2010
  • Acest gel antireumetic "puterea ursului" a facut sa fie cunoscuta marea familie Life Care, intrand in toate casele clientilor mei si in primul rand in familia mea. Iti ia durerea cu mana si te simti un invingator asupra durerilor de muschi, articulatii si oase. Este un produs care nu ne lipseste din casa, si care a produs surprize in casele in care l-am recomandat.
  • 21.11.2010
  • Este crema, ca sa spun asa "buna la toate","barba tatei", sau cum spun eu TATANEASA, este de neinlocuit si nu trebuie sa lipseasca din nici o casa. Eu am avut la degetul mic al piciorului o batatura cu radacina (un ochi), nu mai stiam ce sa incalt ca sa pot merge, si am descoperit ca aceasta crema face minuni. M-am uns in 6 randuri la pauza de o zi si acum pot merge, nu am scapat de ochi dar l-a anihilat, ca sa spun asa si sunt FERICITA (da se poate spune ca esti fericit cand iti gasesti leacul pentru orice). O recomand si altora si pentru striviri (unui vecin i-a cazut o greutate pe laba piciorului fara sa aiba fractura si i-am dat sa se maseje cu barba tatei si a putut sa mearga a doua zi. Nu va spun cate multumiri si a cerut sa cumpere crema sa o aiba in casa).
  • 21.11.2010
  • "Gheara dracului" este produsul care nu-si desminte denumirea, fiindca e al "dracului" de bun, atat pentru mine si familia mea, cat si pentru toti cunoscutii mei, carora l-am recomandat. Daca la inceput au folosit-o cate un membru al familiei, acum o folosesc toti facand masaj pe corp si simtindu-se revigurati, improspatati, mai ales cei care au o munca fizica zilnica (constructii, agricultori, incarcatori), cu un tonus nou pentru fiecare zi de munca. Este de mare cautare de cei ce acuza reumatism, iar in perioada rece sau ploioasa e de neconceput sa traiesti fara acest produs.
  • 21.11.2010
  • Nu mi-a venit sa cred ca exista un astfel de remediu pentru picioare care se umfla ca butucii si sunt tari ca pietrele. Acest remediu se numeste crema cu VITA DE VIE. Pot sa spun ca am descoperit-o si am recomandat-o in primul rand colegilor, apoi cunostintelor. S-au convins si ei de eficienta cremei si o au in casa. Face toti banii. O folosesc impreuna cu solutia pentru picioare (imi tin picioarele in apa cu solutie si apoi ma sterg si ma cremuiesc). A... era sa uit: am scapat si de calcaie neingrijite unde am folosit alternativ si crema de arnica. Incercati si nu o sa va para rau!