Comentarii produse - IONESCU ANA IRINA
 • Nu aveti nici un produs adaugat in cos
Aveti nevoie de ajutor?
 
  • 21.11.2010
  • La inceput am fost reticenta, fiind obisnuita cu produsele de genul "protectie 24h", foarte puternice, care tineau extrem de bine sub control atat mirosul cat si transpiratia. Il folosesc de cateva zile, si sunt multumita de parfumul foarte proaspat si de faptul ca intr-adevar nu lasa mirosurile neplacute sa apara. Pe de alta parte, e bine de stiut ca nu blocheaza transpiratia, asa ca, dupa putina agitatie, devine vizibil. Pe de alta parte, beneficiile pentru sanatate sunt clare, si trebuie doar sa adaptam putin produsele pe care le folosim nevoilor noastre.
  • 06.11.2010
  • Prima data cand l-am folosit am zis ca nu-i adevarat! Ma refer la senzatia aia de fierbinteala si de incredibila relaxare ce urmeaza "arsurilor".
   Pe vremea cand sufeream entorse aproape in fiecare an din cauza sportului, foloseam un alt produs- un gel care avea efect ractoritor, asa ca atunci cand am auzit de puterea ursului am zis sa-l incerc pentru ca din cauza muncii pe care o desfasor acum am destul de des dureri de spate.
   Durerile se amelioreaza clar. Si e perfect de utilizat inainte de culcare.... exact atunci cand va strecurati sub plapuma. Eu ma dau cu el si dimineata, cand ma mai trezesc anchilozata sau sucita de la somn. Dar e important sa va spalati pe maini dupa ce va dati cu el, si in nici un caz sa nu va frecati pe fata sau pe la ochi... :D Done that, painfull.
   Oh, si e super cand va intoarceti inghetati de-afara! :D Cred ca o sa mearga perfect la iarna.