Comentarii produse - DUMITRESCU RODICA
 • Nu aveti nici un produs adaugat in cos
Aveti nevoie de ajutor?
 
  • 11.10.2016
  • Utilizez aceasta pasta de dinti de cand a aparut la Life Care.
   Cum am descoperit-o?
   Baiatul meu a facut gingivita si nu reusea sa scape de ea cu toate ca mergea regulat la dentist si primea recomandari la pastele de dinti pe care cu totii le-am folosit.Atunci am citit prospectul la pasta de dinti cu codul 4079 de la life care si am inceput s-o folosim toata familia.Acesta pasta de dinti este pe baza de plante medicinale special combinate pentru a proteja dinti de carii, tartru, paradontoza.
   Atentie:nu contine fluor.
   O folosim dimineata si seara obligatoriu si daca se poate si dupa fiecare masa. Pentru familia noastra este un produs minune pe care-l iubim si suntem nedespartiti de el si atunci cand suntem plecati din localitate si chiar din tara. Raspunde foarte bine la nevoile noastre si are un pret foarte bun.Suntem recunoscatori si multumim atat producatorilor cat si "COMPANIEI LIFE-CARE".
  • 23.02.2015
  • Iubesc acest produs,pe langa faptul ca spala foarte bine vasele si paharele,unghiile mele sunt foarte frumoase. pana sa intalnesc acest produs unghiile mele se exfoliau si eu credeam ca-mi lipseste calciul sau altceva... de 6 ani folosesc acest produs si sunt foarte multumita.