Comentarii produse - GURLUI VALENTINA
 • Nu aveti nici un produs adaugat in cos
Aveti nevoie de ajutor?
 
  • 24.10.2016
  • Eu si sotul meu am descoperit calitatea cremei de zi Biotissima® Essential, de la lansarea ei in catalogul LifeCare. O folosim zilnic, iar rezultatele se vad, din prisma complimentelor pe care le primim din partea colegilor, rudelor. Toata lumea ne apreciaza ca aratam cu 3-4 ani mai tineri.
  • 24.10.2016
  • Personal am folosit acest supliment alimentar, pentru a face fata stresului zilnic provenit din responsabilitățile mele ca mama, sotie, sarcinile de servici si cursurile auto pe care le-am urmat de curand. Life Impulse® Noni BIO – Antistres mi-a asigurat puterea de concentrare si rezistenta la oboseala intr-o perioada se suprasolicitare fizica si psihica.
  • 20.10.2016
  • Familia mea folosește acest produs in multiple intrebuintari: masaj contra starilor de raceala si frisoane, masaj pentru picioare obosite, varice, masaj pentru mirosul neplacut al talpilor, masaj contra durerilor musculare, masaj contra alergiilor intepaturilor de insecte, masaj facial, tonic, dupa barbierit, contra acnee. Rezultatele sunt satisfacatoare.
  • 20.10.2016
  • Am folosit acest produs in asociere cu Life Impulse® Garlic and Parsley, in urma cu doua veri, cand cei trei copii ai mei au avut viermisori. Tratamentul alopat pentru parazitii intestinali este destul de toxic pentru copii. Atunci am ales varianta Life Care. Am urmat tratamentul trei luni consecutiv, si in urma analizelor de laborator, s-a constatat, eliminarea parazitilor intestinali, la toti trei copiii. Cand copiilor le-a fost prescris tratament cu antibiotice pentru răceala sau viroza, eu am renuntat la antibiotice si le-am dat Life Impulse® BIO Propolis asociat cu Life Impulse® MultiPlusVit KIDS. Recuperarea a fost rapida si fara efectele secundare produse de antibiotice: diaree.
  • 20.10.2016
  • In fiecare an la 1 septembrie le dau celor 3 copii ai mei aceste suplimente, pentru ca imunitatea lor sa creasca si sa reziste la începutul anului scolar. Orice mama stie cat de greu este, pentru copil, începutul anului scolar si reintrarea în colectivitate, din punct de vedere al sanatatii. Acest supliment ii ajuta pe cei mici si în perioada schimbarii dentitiei, un alt factor care scade imunitatea. Pot sa spun ca sunt mandra de copiii mei, de zambetul lor si de zburdalnicia lor în perioada sezonului rece. Pentru aceasta, multumesc Life Care.
  • 20.10.2016
  • Am asociat tratamentul Life Impulse Complex Coral Calciu si Magneziu cu Life ImpulseMenopause cu BIO Ginkgo Biloba. La varsta de 36 ani am inceput sa am simptome de menopauza. Intrucat doctorul endocrinolog mi-a recomandat un tratament cu produse naturiste, am ales sa folosesc Life Impulse Menopause cu BIO Ginkgo Biloba. Rezultatele au fost pe masura asteptarilor. Bufeurile au disparut, menstruația a revenit, puterea de concentrare, in condiții de stres, a crescut, durerile coloanei vertebrale au disparut. Am luat cate o capsula pe zi, timp de o luna, din ambele produse si am reluat tratamentul dupa doua luni. Trebuie ținut cont de dozajul tratamentului in funcție de varsta si simptomatologia personala. Produsele Life Care, mi-au inspirat incredere mie si familiei mele. Toate produsele folosite au dat rezultate pe masura asteptarilor. Le recomand cu incredere si sinceritate: prietenilor, colegilor de servici, voua tuturor.
  • 20.10.2016
  • La varsta de 36 ani am început sa am simptome de menopauza. Intrucat doctorul endocrinolog mi-a recomandat un tratament cu produse naturiste, am ales sa folosesc Life ImpulseMenopause cu BIO Ginkgo Biloba. Rezultatele au fost pe masura asteptarilor. Bufeurile au disparut, menstruatia a revenit, puterea de concentrare, în conditii de stres, a crescut. Am luat cate o capsula pe zi, timp de o luna, si am reluat tratamentul dupa doua luni. Trebuie tinut cont de dozajul tratamentului în functie de varsta si simptomatologia personala. Am asociat tratamentul Life ImpulseMenopause cu BIO Ginkgo Biloba cu Life Impulse Complex Coral Calciu si Magneziu. Produsele Life Care, mi-au inspirat încredere mie si familiei mele. Toate produsele folosite au dat rezultate pe masura asteptarilor. Le recomand cu încredere si sinceritate: prietenilor, colegilor de servici, voua tuturor.