• Egy termék sincs hozzáadva bevásárlókosarához
 
Ajánlatunk

Kräuter® Magic Roll, gyógynövényekkel - Termék kód :4458

Kräuter® Magic Roll, gyógynövényekkel

könnyen használható és hordozható

gyulladáscsökkentő hatású

enyhíti az izomfájdalmat

enyhíti az ízületi fájdalmat

nyugtatja a bőrirritációt

Katalógus Ár
2290.00 HUF
Nettó mennyiség:
60 ml
* Az ár HUF van kifejezve és ÁFÁT tartalmaz.

Bemutatás

A BIO gyógynövényeket tartalmazó Kräuter® Magic Roll különleges fájdalomcsökkentő. Rendkívül kényelmesen használható, és könnyen hordozható roll-on kiszerelésben kapható. A Magic Roll-ban található gyógynövények, mint az aloe vera, a zsálya, a rozmaring, a hegyi árnika, a menta és a kamilla, közismerten számos izom- illetve ízületi fájdalmat enyhítenek. Emellett kiváló gyulladáscsökkentő, illetve a bőr irritációit - a rovarcsípéseket is - is nyugtatja.

Elonyök és hatások

Azonnali fájdalomcsillapító hatás jellemzi a nyak, az ízületek, a karok, a térd, a boka vagy az izmok területén. Megnyugtatja az irritált bőrt, sőt még a rovarcsípések okozta kellemetlen érzést is enyhíti. A kezelendő felület gyengéd masszírozása után hűs érzést tapasztalhatunk, amely azt jelzi, hogy a termék elkezdett hatni.

Használati utasitás

Finoman, nagyjából 30-40 másodpercig masszírozzuk be a problémás területet (hát, kéz, láb, nyak, térd, ízületek, izmok) a BIO gyógynövényes Kräuter® Magic Roll-al.

Összetevok és táplálkozási információk

Aqua, Aloe Barbadensis leaf extract*, Menthol, Camphor, Chamomilla Recutita extract, Salvia Officinalis extract*, Rosmarinus Officinalis leaf extract*, Olea Europaea fruit extract*, Harpagophytum Procumbens extract, Arnica Montana extract and maltodextrin, Triethanolamine, Carbomer, Sodium Dehydroacetate, Sodium Benzoate, Linalool, Limonene, Geraniol. *Az összetevők organikus gazdálkodásból származnak.

Vélemény

Egy vélemény hozzáadásához hitelesített.
  • 1. A véleményt hozzáadta:  KOVÁCS BERTALANNÉ  rá 24.07.2017
  • Kräuter® Magic Roll, gyógynövényekkel nálunk az egyik "mindent gyógyító" az unokáim így nevezték el.

   Használtuk ha, megcsípte őket a csalán, vagy a méh, szúnyog, stb. vagy ha megbökik, lehorzsolják a bőrüket már maguknak bekenik vagy kérik a "mindent gyógyítót".

   Nagyon jó a csípésekre is nem csak a különböző fájdalmakra.

   Mi már bekentük vele kisgyermek lábát is, aki az orvostól jött az utcán az édesanyjával és nagyon be volt duzzadva, fájt neki.

   De, használtuk, fej, váll, nyak fájdalmaknál is.

   Legutóbb a szőlőben megcsípte a fülemet egy darázs. Érzékeny vagyok a csípésre, nagyon megijedtem. Borzalmasan fájt, de ittam Calciumot és bekentem többször egymás után a roll-lal ami egyből enyhítette a fájdalmat, nem gyulladt be úgy mint szokott és nagyon gyorsan gyógyult.
  • 2. A véleményt hozzáadta:  TÉGLÁS MAGDOLNA  rá 03.06.2017
  • Pillanatok alatt elmulasztja a fejfájást. Nagyon jó termék!
  • 3. A véleményt hozzáadta:  KŐRÖSMEZEY DÁVID  rá 11.02.2017
  • Meghúztam a lábamat, s mint utcai lufi árús pontosan tudtam, hogy annyi pénz van amennyiért dolgozom! így nem állhattam meg. A magicroll, azonnal és gyorsan tette meg hatását,az egészséges pihentetés után még mindíg fájt a lábam, de ezzel képesvoltam újra talpra állni, és egy elesett embertársam sebét is bekenve segíthettem neki, hogy legalább addig amég a kórházig elérnek, kicsit kevésbé fájjon neki! Ez az amit orvosoknak is csak ajánlani tudok!
  • 4. A véleményt hozzáadta:  CSIRMAZ BEÁTA  rá 27.08.2016
  • Imádom a Magic Rollt! Mindenkinek ezt ajánlom! Ezért a termékért regisztráltam! Várandósan kaptam egyet, és bátran mertem használni bárhol, akár a hasam környékén is, ha fájdalmam volt, így nem mérgeztem a babámat felesleges gyógyszerekkel. A családban már mindenkinek van belőle!
  • 5. A véleményt hozzáadta:  GALYASNÉ BLATENSZKY MÁRIA  rá 17.02.2016
  • A Magic -azaz Varázs rollt szinte mindenkinek a táskájában kéne hordania - nagyon szeretjük ,szinte azonnal hat csillagos 5-ös minősítést érdemel. A finom illatáról nem is beszélve...
  • 6. A véleményt hozzáadta:  HARSÁNYI SÁNDORNÉ ÉVA  rá 15.02.2016
  • A Magic Roll állandóan velem van,mert ha fáj a derekam vagy a nyak csigolyám gyorsan csillapít.Rándulás,húzódás esetén is gyors segítség.Táskában,zsebben,otthon a polcon ott lenne a helye mindenkinél!
  • 7. A véleményt hozzáadta:  ANGYAL ATTILÁNÉ GYÖNGYI  rá 23.07.2015
  • A magic roll egy fantasztikus termék.Segített amikor a kezem ínhüvely gyulladásán,ízületi gyulladáson,rovarcsípésen.Nagyon sok vásárlom kedvence szintén , ,mivel golyós formátuma miatt nagyon praktikus a használata ,minden noi táskának kötelezo kelléke kellene hogy legyen.
  • 8. A véleményt hozzáadta:  KECSKÉSI KATALIN  rá 22.04.2015
  • A Magic Roll használatával elhagytam a fejfájás csillapító gyógyszereket. Továbbá segített a kisfiam lábfájásán. Derékfájdalmak esetén.