Nota de informare privind protectia datelor personale Scopul colectarii datelor este: comert de tip multi level marketing, reclama, marketing si publicitate. Life Care
  • Nu aveti nici un produs adaugat in cos
Aveti nevoie de ajutor?
 

Protectia Datelor PersonaleConform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, SC LIFE CARE CORP SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana.

Scopul colectarii datelor este: comert de tip multi level marketing, reclama, marketing si publicitate.

 

Datele pe care le furnizati sunt utilizate fie pentru a ajuta la livrarea coletului cu produsele comandate, fie pentru a va putea indruma spre produse corespunzatoare cu nevoile dumneavoastra daca v-ati abonat la newsletter, fie pentru a vi se atribui un cod unic de identificare in cadrul sistemului nostru, daca optati pentru inscriere ca si Client sau Partener. In cazul optiunii pentru una din cele doua optiuni precizate anterior, nefurnizarea CNP-ului si a seriei si numarului de buletin/carte de identitate conduce la imposibilitatea alocarii unui numar unic de inregistrare, astfel ca nu veti putea avea acces la beneficiile aferente acestor optiuni (promotii specifice etc). In cazul in care optati pentru inregistrarea ca si Client Ocazional, precizam ca CNP-ul, seria si numarul de buletin/carte de identitate nu e necesar a fi furnizate.

 

Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari: persoanelor vizate, serviciilor de curierat in vederea expedierii produselor. ( nume, prenume, adresa, numar de telefon ), procesatorului de plati, paltforma de trimitere emailuri.


Daca doriti sa primiti informatii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de SC LIFE CARE CORP SRL abonati-va la newsletterele Life Care, accesand prima pagina a website-ului www.life-care.com
.


Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor*. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la SC Life Care Corp SRL, DN 59, km 8+550, stanga, Chisoda, judetul Timis, la Receptie, telefon
+40 256 274 039 . De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei.

Datele dumneavoastra vor fi utilizate numai in Romania. Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cât mai curând posibil.

 

In conformitate cu prevederile Legii nr. 677/2001 respectiv Directiva 95/46/EC, S.C. Life Care Corp S.R.L. este inregistrata la ANSPDCP sub numarul 10179/200.

Nr inregistrare marca ( OSIM - Oficiul de stat pentru invetii si marci): 137048